Salut!

Îți prezentăm ECO,
primul sistem self-checkout fabricat integral în România

Sistemul de vânzare cu autoservire produs de Magister

Magister
Easy CheckOut

Magister Easy CheckOut sau mai pe scurt ECO este primul sistem complet de tip self-checkout fabricat integral în România. Dotat cu cea mai recentă tehnologie din domeniu, ECO poate fi personalizat în funcție de nevoile sau designul magazinului tău.

Fiabilitate și performanță

Șasiul întregului sistem este metalic, cu panouri superioare din inox, fiind proiectat pentru utilizarea în medii agresive.

Robust

Șasiul metalic, cu panou superior din inox satinat și ușă frontala cu acces securizat recomandă ECO pentru mediile cele mai agresive de lucru.

Automatizare

ECO include toate sistemele de automatizare, protectie, interfațare și control necesare pentru integrarea în orice flux de operare din retail.

Coduri de Bare

ECO încorporează un cititor pentru coduri de bare bioptic pentru scanarea rapidă a produselor și unul suplimentar, de mână, care poate citi codurile QR.

Cântarire Legume-Fructe

Celula de sarcină este încorporată în cititorul bioptic pentru cântărirea legumelor, fructelor sau a vracurilor, în regim self service.

Touchscreen Capacitiv

Sistemul modular de montaj din aluminiu susține un terminal PC all-in-one touchscreen rezistent la zgârieturi, de clasa industrială, IP66.

Imprimanta Fiscală

Listarea bonurilor se face pe o imprimantă fiscală ultra-rapidă cu viteza de imprimare termică de 280mm/s și o lățime de a bonului 100mm.

Software Self-Checkout

ECO folosește pentru interacțiunea cu utilizatorii aplicația SmartCash POS Enterprise, fiind integrat nativ în ecosistemul SmartCash RMS.

Verificare prin Cântărire

Pentru verificarea scanării, ECO dispune de un cântar de înaltă precizie cu un platan de dimensiuni generoase și greutatea maximă admisibila a coșului de 30Kg.

Semnalizare Liber/Ocupat

Fiecare sistem ECO include un picior de semnalizare casă liberă/casă ocupată, iluminat LED în culorile verde sau roșu, în funcție de situație.

Semnalizare Restricții

Sistemul ECO dispune de un sistem de avertizare luminoasă în cazul produselor care nu se pot vinde sub 18 ani si permite verificarea automata faciala a varstei.

Comandă Poartă

Împreuna cu pachetul de semnalizare, ECO include un controler multicanal ce asigura comanda automată a deschiderii sau închiderii porților dupa listarea bonului fiscal.

Plată

ECO acceptă plata convențională, cu card bancar sau plata cu peste 30 de criptomonede. Sunt suportate diverse crypto wallet-uri precum si serviciul Binance Pay.

Prezentare Facebook Live

ECO la Hypermarket Remarkt

ECO la Supermarket Foisor

Solicitare Ofertă

Vă invităm să ne transmiteți cererea dvs. pentru a programa o prezentare. 

13 + 14 =

© 2021 Magister Software SRL, București, România • Termeni și Condiții Confidențialitate